LØRDAG PÅ NØRREBRO

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Shirt: Moliin (in stores soon) Skirt: Custommade Shoes: Gardenia Bag: Elaine Hersby

Glædelig søndag alle zusammen <3 Det bliver lige et tidligt hej fra mig i dag. Jeg er nemlig mere eller mindre på vej ud ad døren og på vej mod Israels Plads, hvor jeg som sagt sælger ud til Tradono Market. Jeg har simpelthen så mange ting med og jeg håber ikke, at taxa chaufføren bliver alt for sur. I situationer som den her, kan jeg virkelig godt savne de gode gamle Uber-dage, hvor chaufføren nærmest hjalp en med at slæbe 😉 Anyways, så håber jeg selvfølgelig at se en masse af jer til markedet. Det kunne være så hyggeligt.

Billederne her er fra i går, hvor jeg havde en rar og rolig dag på Nørrebro. Fredag aften stod også på me-time og alenetid og det samme gjorde lørdag dag. Noget jeg virkelig trængte til, efter at være omgivet af mennesker konstant de sidste par måneder. Jeg er meget socialt anlagt, men elsker virkelig også at være alene og at kunne gøre lige præcis det jeg har lyst til og ikke mindst at kunne spiste præcis det (mærkelige) mad, som jeg har lyst til.

Mine sko fra Gardenia er gået hen og blevet lidt af en favorit. Når vejret er som det er for tiden. De er vildt gode at gå i og pæne nok til også at kunne bruges til de lidt mere festlige lejligheder. Desuden er de også på udsalg henne på Zalando lige nu. Hvis der skulle være andre end mig, som har et godt øje til dem.

Kan I have en skøn sommerdag. Jeg tjekker naturligvis ind igen senere <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments