SNAK OM HVERDAGEN OG TORSDAGENS OUTFIT

img_4487Reklamelinks: Jacket: MaxMara Weekend Shirt: Second Female Jeans: Monki Shoes: Gardenia Bag: A.P.C

Hej alle zusammen og rigtig glædelig torsdag <3 Jeg bliver lige nødt til at snakke lidt om dagen i dag, for det har virkelig været en god en af slagsen. Ikke fordi der er sket noget specielt, men fordi det var min første “rigtige” hverdag, siden jeg kom hjem fra USA. De sidste to dage har selvfølgelig også været hverdage, men i dag var præcis som dagene oftest var, inden jeg rejste ud i verden. Det smukke ved at forlade sin hverdag i længere tid, er jo netop at man bliver mindet om, hvor skøn den egentlig er.

Mit ud ringede på den onde side af 7 hvorefter jeg hoppede i løbetøjet og mødtes med Chris til en tur rundt på Østerbro. Da jeg havde været i bad, spist morgenmad og udgivet dagens første indlæg, cyklede jeg ind til byen, hvor Maria Black havde inviteret på et rigtig fint event i deres butik. Anledningen var deres Piercing-kollektion, som simpelthen var så smuk. Jeg var endda så heldig, at jeg også fik lavet en piercing derinde. Bare i øret, men den er virkelig fin og hvis I er interesseret, kan I se resultatet henne på min Insta Story.

Jeg skulle forresten hilse og sige, at de har lavet en lille pop-up shop derinde, hvor alle kan komme forbi og få lavet en piercing.

Efterfølgende var jeg et smut i Magasin, som havde startet pre-sale og måske kom jeg til at købe den her taske, for et gavekort jeg havde liggende. Til sidst satte jeg kursen mod Christianshavn, hvor den bedste Anne Q fixede min hud efter flere uger på farten.

I skrivende stund er jeg lige hjemme og venner, men om to sek skal jeg ud ad døren igen, da jeg er inviteret på drinks og mad i Frederiksberg have. Længe leve lillefredag.

Kan I have en skøn aften derude <3

img_4477

img_4467

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments