NØRREBRO, EN JAKKE I LAK OG EN SKJORTE MED BLOMSTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Pieces Shirt: Pieces Jeans: Weekday Shoes: Gardenia Bag: Marni

Indlægget er sponsoreret af Pieces

Det spørgsmål, som jeg har fået flest gange i dag, er afgjort “om det er godt at være hjemme igen” og dertil kan jeg kun svare; JA, JA OG KÆMPE JA. Aldrig har jeg nydt min lejlighed så meget og jeg får det stadig fedt ved tanken om, at jeg rent faktisk skal være her i lang tid og at jeg har tid til at fordybe mig i projekter. At jeg snart kan rydde op i mine ting, indrette mit kontor og noget så simpelt, som at sove i min egen seng. En af de smukke ting ved at rejse væk, er jo netop, at man genfinder glæden ved det man rent faktisk har.

Jeg har været på farten det meste af dagen. Startede med en omgang Stram op og efter næsten 3-måneders træningspause, kommer jeg helt sikkert til at få nogle ømme stænger i morgen 😉 Jeg har også haft tid til at nyde at være tilbage på gode gamle Nørrebro, som jeg virkelig også har savnet. Og gensynsglæden ved min garderobe, bliver jeg også nød til at nævne.

Kort tid før jeg rejste, fik jeg den smukke lak-jakke fra Pieces og jeg nåede ikke at have den på inden. Derfor kom den også på i dag, for jeg synes at den er en af de sejeste, jeg længe har set. Derudover synes jeg også at den fungere ret godt sammen med den feminine blomster-skjorte. Kontraster er altid en god idè 😉 Og for lige at nævne èn sidste god ting ved at være hjemme; jakkevejr. Jeg troede aldrig at jeg skulle sige det, men det er faktisk rigtig rart.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments