KAN VI TALE LIDT OM #26

giphy

At den seneste uge godt nok ikke har været en særlig god en af slagsen, hvad angår situationen ude i verden. Først dropper Trump Paris aftalen og så hændelserne i London.

At jeg i sidste uge forventede et fuldstændig distortion-spammet-instagramfeed, men det endte med, at jeg nærmest måtte søge mig frem via hashtags, for at se hvordan det stod til derhjemme. Jeg må været ved at blive gammel og det samme må mine venner.

De her alt for flotte solbriller. Jeg skal have et par i hver farve.

At jeg netop har forladt USA uden at medbringe så meget som èn eneste souvenir. Jeg har ikke brugt en krone (eller dollar) på noget som helst til mig selv (eller andre, for den sags skyld). Til gengæld tør jeg slet ikke at tænke på, hvor mange penge jeg rent faktisk har brugt på mad og drikke.

Printet på den her t-shirt. Så fint og især med lidt solbrun-hud.

At vi er gået ind i en sommermåned. Det slog mig lige tidligere i dag og hvis jeg skal være ærlig, så forstår jeg slet ikke hvor foråret blev af?

At nu hvor det har været lidt af en møg-uge ude i verden, så er det altid noget, at Biebsen har formået at levere henne på instagram. Jeg tror faktisk at de seneste dage har været de bedste i lang tid. Det her er f.eks en sikker vinder og kvaliteten af det her er helt i top #heltvæk

At  den nye sæson af House of Card har været tilgængelig i over en uge og jeg har ikke set så meget som èt eneste afsnit. Heldigvis har jeg en 12-timers rejse foran mig og det har jeg tænk mig at udnytte. TAK til Netflix for deres nye download-funktion.

At I skal huske at sætte et stort kryds i kalenderen på søndag, hvor jeg sælger min garderobe til Tradono-market, sammen med en masse seje (og velklædte) damer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments