I JUNI SKAL JEG

Så forsvandt Maj og selvom det egentlig har været en af de mest begivenhedsrige måneder jeg længe har haft, så føler jeg næsten også, at den ikke har eksisteret. Maj-måned betyder lune forårsdage, lyserøde træer, måske den første cykeltur uden jakke og måske endda den første aften med grill i haven.

I år kan jeg tælle de Maj-dage, som jeg har tilbragt i Danmark på mindre end to hænder og selvom jeg elsker at rejse af hele mit hjerte, så har det også gjort lidt ondt at gå glip af alt det førnævnte. Men heldigvis kommer der jo en Maj igen til næste år.

Juni måned står for døren og selvom den langt fra er ligeså pakket som Maj har været, så har jeg alligevel et par skønne ting og sager på programmet. Se med engang <3

img_4884^^Fyn, Juni 2016^^

Sælge ud af min garderobe igen igen når Tradono afholder sæsonens første udendørs marked søndag d. 11. Husk lige at sætte et kryds i kalenderen.

Se en helt masse til mine to små nevøer. Jeg savner dem mere end jeg kan skrive og har kun set dem 2 gange siden Marts. Jeg har seriøst nogle moster-point der skal indhentes.

Være i Danmark og nyde, at jeg rent faktisk ikke skal bo i en kuffert.

Okay – der kommer en lille afstikker til Tyskland, hvor jeg skal på en lille tur med Katten, Danica og Frederikke.

Til mit livs første bryllup og eftersom en af hovedpersonerne er et af mest æstetiske og perfektionistiske (og sødeste) mennesker jeg kender, så kan det kun blive en succes.

Finde en fin kjole til førnævnte begivenhed. Den her og den her kunne begge være ret gode bud.

Hygge med verdens bedste Ricky, når hun kommer hjem på sommerferie.

Til Fyn. Jeg savner virkelig Fyn og sommeraftener i haven med grill og kold hvidvin.

Bade i Københavns havn. Sidste sommer løb jeg ofte ud til fisktorvet, hoppede i havnen, svømmede et par baner og løb tilbage til Nørrebro. Det glæder jeg mig til at gøre igen.

Gøre min altan fin og sommerklar og i samme forbindelse har jeg heldigvis et sejt samarbejde coming up. Glæder mig til at dele det med jer.

Genforenes med mine veninder. Flere af os har haft nogle vanvittige måneder; en har fået et barn, en har været udstationeret i Beirut og en anden har arbejdet ved frontlinjen i Irak. Jeg tror at der bliver nok at snakke om.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments