VERDENS SMARTESTE (SELVVANDENDE) POTTEPLANTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Eva Solo

Da jeg hørte, at en af forårets nyheder fra Eva Solo, ville bestå af en samling selvvandende potteplanter, havde jeg svært ved at få armene ned. Man skulle næsten tro, at de havde hørt mine bønner, for sådan nogle har jeg virkelig manglet i mit liv i jeg ved ikke hvor lang tid.

Som I nok har bemærket, så er jeg sjældent hjemme i min lejlighed i mere end 2 uger ad gangen og ofte er jeg også ude og rejse i længere perioder. Det kan faktisk godt være lidt af en udfordring, når man også er lidt af en planteelsker. Jeg kunne selvfølgelig godt bede mine venner eller mine naboer om at kigge forbi og vande mine planter, men hvis jeg skal være ærlig, så er det en af de ting, som ofte bliver ved tanken. Det resulterer desværre i, at jeg ofte kommer hjem til triste, tørre og i værste fald, døde planter.

Men det er slut nu, for nu har de alle sammen fået et nye hjem i form af Eva Solos nye selvvandende potteplanter. Det er sgu da smart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er især mine krydderurter, som har fået glæde af dem. Mange af mine stueplanter kan nemlig godt klare en uge eller to, hvis de bliver placeret i skyggen og får en ordentlig sjat vand, inden jeg rejser. Men krydderurter, de kan nærmest ikke klare en weekend uden vand.

Det betyder også, at jeg kune køber krydderurter, når jeg er hjemme i lang tid ad gangen og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg ikke at jeg har været hjemme i to sammenhængende uger (i øvrigt noget, som jeg virkelig glæder mig til at komme til at være).

Billederne her er skudt dagen inden jeg rejste til USA og jeg glæder mig til at komme hjem og se om min koriander og mynte stadig er i live. Det tror jeg nemlig at de er 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERANu undrer I jer måske over hvordan sådan noget fungerer og det har jeg forsøgt at demonstrere på det her billede. Potterne består af to dele; en klassisk potte til selve planten og så en skål, til vandet. De to bliver så forbundet med en slags snor, hvorigennem planten selv suger det vand, som den har brug for. Hvis det ikke er smart, så ved jeg ikke hvad det er.

Potteplanterne kommer i 3 forskellige størrelser; 9 cm, 11 cm og 13 cm og to forskellige farver; hvid og grå. I kan både shoppe og se hele udvalget lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments