CHECKED IN TEXAS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Monki via ASOS Sunnies: Rayban Sandals: Birkenstock

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Da jeg spottede den her ternede kjole fra Monki henne hos ASOS, var jeg ikke så meget som et sekund i tvivl om, at den skulle med mig til sydstaterne. Jeg skyndte mig at klikke den hjem og den nåede heldigvis lige præcis at ankomme, dagen inden jeg rejste.

De fleste har nok opdaget, at ternede ting og sager, er ret hot i år og personligt er jeg også ret vild med det. Især de røde og hvide af slagsen. Af en eller anden grund får det mig bare altid i sommerhumør og og tager mine tanker hen til et idylisk sted. Hvis det giver mening? Når jeg kommer hjem og det ikke længere er 30 grader, så vil jeg helt sikkert bruge den med en hvid t-shirt indenunder.


Her i Louisiana er det søndag formiddag og det er vores sidste dag hernede, inden vi kører videre mod Nashville og Tennesee. New Orleans er fuldstændig fantastisk og de andre steder på vores rute, skal virkelig gøre sig umage, hvis de skal have lige så meget charme og fine farver at byde på. Men vi får at se. Husk at I kan følge med i det hele henne på Instagram og Instastory.

Kan I have en skøn aften <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments