KAN VI TALE LIDT OM #24

giphy

Hvorfor der ikke er nogen, som har opfundet en powerbank, som kan oplade computere? Eller er det bare mig, der har overset noget på markedet?

Den amerikanske dollarkurs. Jeg bliver vitterligt rippet herovre. Nogen må stoppe den.

Antallet af views på mine seneste 3 youtube-videoer! At dømme ud fra hvor mange der rent faktisk kigger herind dagligt, så er det ca. 6-7% af jer, som ser videoerne. WHY?? Jeg var sikker på at det var det helt nye. Men jeg fortsætter, det er sikkert og vist 😉

Apples nye høretelefoner, som skal ind i det stik, hvor man også oplader! Nogen gange forstår jeg simpelthen ikke det firma. Hvad skal det gøre godt for? 1. du kan ikke oplade din telefon og bruge høretelefonerne samtidig og 2. Du kan ikke bruge de høretelefoner til noget som helst andet. Til tider kan jeg godt fortryde, at jeg har dedikeret hele min elektroniske samling til det skidt.

Man kan simpelthen komme en tur til Hawaii for 3300 kr. #kugodt

Butique hoteller? Jeg synes at jeg er stødt på det ord forholdsvis ofte, men jeg har aldrig helt fundet ud af hvad det rent faktisk betyder?

Den her artikel og hele den debat, som sagen har skabt. Det er en af de ting, som jeg virkelig ikke bryder mig om ved modebranchen.

Filmen Lion!!! Har I set den?? ellers skal I lige gøre det. #bringanapkin

Den nye Netflix serie, Girlboss. Det var vist noget med, at den skulle blive det helt shit, men er jeg den eneste, som synes at den er vildt dårlig og at hovedpersonen er ret irriterende?

De her seje prikkede sneakers fra Adidas. SÅ fine altså <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments