EN DENIMJAKKE OG EN SOMMERKJOLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: ASOS Dress: Pieces Shoes: ASOS Bag: & Other Stories 

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Go’morgen alle zusammen og aller glædeligste fredag. I skrivende stund skulle jeg meget gerne sidde på en flyver på vej mod USA, så indlægget her er naturligvis planlagt. Hvad jeg helt præcis skal derovre, fortæller jeg lidt mere om i et indlæg der kommer senere i dag.

Nu skal det nemlig handle lidt om gårsdagens outfit for hip hurra for sommer i Danmark. Ej hvor var det bare et lækkert vejr. Desværre var det ret begrænset, hvor meget jeg egentlig nåede at nyde det, for jeg havde forholdsvis travlt med at pakke og løbe fra det ene sted til det andet, for at nå alt.

Bl.a var jeg et smut forbi min lokale pakkeshop og hente en bestilling fra ASOS. Den var fyldt med gode og fine sager og de er alle pakket i min kuffert. Jakken her var lå også i pakken og jeg er SÅ glad for den. For det første elsker jeg virkelig alt (eller næsten alt) med flæser og så er denim jo bare evigt og altid en god idè.

Kan I huske at jeg også snakkede lidt om en grøn denimjakke, som jeg ønskede mig så meget, og som kun var tilbage i en størrelse 12? Det må være held i uheld for det viste sig faktisk at passe helt perfekt. Altså som et oversize-look. Den har jeg dog ladet være hjemme, så den kommer først i brug når jeg er tilbage. Der er 30 grader i L.A lige nu, så det ville næsten være synd at fylde kufferten med jakker.

Kan I have en skøn fredag derude <3 Husk lige at følge med henne på Insta, hvor jeg naturligvis opdaterer fra rejsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments