OM LYSERØD, MAGISKE FORÅRSDAGE OG REJSESTRESS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Modström Shirt: Rails LA Jeans: Weekday Shoes: Gardenia  Bag: A.P.C 

Det stopper aldrig, det der lyserøde halløj, som jeg har gang i. Jeg kan simpelthen ikke få nok af farven og den gør mig bare SÅ glad. De her Maj-dage er magiske og jeg bliver helt varm og hjertet, når naturen, bare sådan helt af sig selv, farver alt lyserødt. Hver gang jeg passerer et lyserødt træ, eller en lyserød busk, så skal jeg anstrenge mig for ikke at stoppe og tage et billede.

I dag er (igen) min sidste dag i Danmark i noget tid. I morgen tidlig sætter jeg kursen mod USA og jeg glæder mig helt vildt. Selvom jeg ærligt talt godt kunne have brugt en uge mere herhjemme. De sidste par måneder har virkelig været nogle af de mest begivenhedsrige i mit liv og selvom jeg nok har det største eventyr foran mig, med de kommende par uger, så har jeg allerede følelsen af at jeg skal sove hele sommeren 😉 Den tager vi til den tid…haha.

Billederne her er fra i går, hvor jeg brugte det meste af dagen på praktiske ting og sager. Jeg var bl.a et smut inde i byen, hvor jeg lige nåede at købe den fineste blomstrede kjole i & Other Stories og en kasket i Gina Tricot, som nærmest er skabt til min kommende rejse.

Om aftenen besøgte jeg min søster i Vanløse og så mine små nevøer. Jeg savner dem helt vildt og glæder mig til at se lidt mere til dem over sommeren.

Dagen i dag har jeg været så fornuftig at holde fuldstændig fri for aftaler, så jeg har god tid til at lukke og slukke og få de sidste ting på plads. Jeg har aldrig brudt mig om dagen inden en stor rejse. Man er altid lidt nervøs og har hele tiden fornemmelsen af at have glemt noget.

Jeg må hellere se at komme igang med dagens program. Jeg tjekker ind igen senere med en video og fortællinger fra sidste uges Cypern-rejse.

Kan I have en skøn dag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments