MONDAY NIGHT OUT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Blazer: Modström (HERE) Jeans: Monki (HERE) Shoes: Vagabond (HERE) Bag: Elaine Hersby (HERE)

En mandag bliver altså bare lidt sjovere, når man har en lækker date om aftenen. Det havde jeg i går, sammen med Kat og Emilie. Det eneste formål var hygge, drinks (til os der ikke er gravide) og ikke mindst god mad. Vi spiste på Lo Jo’s Social, som bestemt ikke var blevet mindre lækkert, end sidst jeg var der. Se lige en omgang vi fik serveret.

Jeg var hoppet i hele to nye ting; nemlig min fine grønne blazer fra Modstöm og pelsede taske fra den nye danske designer, Elaine Hersby. Begge grønne og begge helt fantastiske.

I skrivende stund sidder jeg oppe på Bloggers Delight-kontoret, hvor jeg har brugt det meste af dagen på arbejde og videoredigering. Glæder mig til at vise jer resultatet på torsdag. Om 2 sekunder lukker jeg computeren i og kører ind mod byen, hvor den står på et lille event.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments