HEY MONDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Meotine (HERE) Sweatshirt: ASOS (HERE) Jeans: Monki (HERE) Shoes: ASOS (ON SALE HERE) Bag: Marni

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Glædelig mandag alle zusammen. Håber ikke at den har været for hård ved jer? Jeg har taget hul på den mest tæt-pakkede uge, jeg længe har haft, men indtil nu går det strålende, så jeg er ved godt mod 😉

Lad mig lige starte med at snakke lidt om vejret, for det er jo altid en god idè, ved I nok 😉 Efter at have tilbragt halvanden måned i 30 graders varme, så er det faktisk ganske rart at være hjemme i lidt læderjakke-vejr. For selvom jeg nok aller mest elsker at bo i mine sommerkjoler, så er der altså også noget virkelig  rart over at kunne hoppe i en sweatshirt, en læderjakke tilsat bare ankler og åbne sko.

Og nu hvor vi er ved sko, så bliver jeg også nødt til at give mine fine sandaler et par ord med på vejen. De var med i min seneste levering fra ASOS og er klart et af de der items, som overrasker meget positivt. de var pæne på billederne, men endnu pænere jeg så dem in real life. Derudover er de også enormt gode og behagelige at gå i. Og sidst men ikke mindst, så er de også på udsalg lige nu. Min gule sweatshirt var også en del af førnævnte levering og de fleste af jer ved efterhånden nok hvordan jeg har det med sweatshirts.

I skrivende stund er jeg på vej ud ad døren. Jeg har nemlig en lækker mandagsdate med Emilie og Katten. Der er ikke noget bedre end at catche up med sine veninder, når man ikke har set dem i lang tid. Jeg tror faktisk ikke, at jeg har set Emilie siden før jeg rejste til Bali. Vi skal spise på Lo-Jo’s Social og sidst jeg var derinde, var det en kæmpe succes, så mon ikke det også bliver det i dag.

Kan I have en skøn aften. Jeg tjekker ind igen i morgen, med en omgang webshop-favoritter <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments