THAT DRESS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Minimum Sunnies: & Other Stories

I fredags gik jeg forbi den fineste lyserøde væg i byen Limassol og når det sker, så bliver jeg naturligvis nødt til at tage et billede 🙂 Samme dag, havde jeg en fin ny kjole på fra Minimum og siden er der flere af jer, der har skrevet til mig, hvor man kunne få fingrene i den.

Jeg har været lidt langsom om at svare, for det var som om, at jeg ikke kunne opstøve den online. Men nu har jeg endelig fundet den henne på Boozt. Det var egentlig bare det det, jeg lige ville tippe om 🙂

Billederne her er skudt lidt senere samme dag, hvor vi passerede det fineste hus på vej hjem fra stranden. Jeg elsker virkelig den der sydeuropæiske byggestil, som på den ene side bare er alt for meget og på den anden side er bare er helt vildt fin og finurlig.

Jeg håber at I nyder den sidste bid af weekenden og at I har haft en dejlig en? Min er forsvundet lidt i lufthavne og loppemarked, men sådan er jo engang imellem. Næste uge bliver en af dem, som nærmest får mig til at ligge søvnløs, for der er godt nok mange ting som skal gøres og klares, inden jeg rejser til USA fredag morgen.

Jeg når det hele – og jeg kan jo bare sove på flyveren 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments