KAN VI TALE LIDT OM #23

giphy

At der nok kommer en ny sæson af Big little lies. Tak til søde læsere for at gøre mig opmærksom på det. 

At bedst som jeg have lagt den her flotte flotte denimjakke i min virtuelle shoppingkurv, i min størrelse, vel og mærke, blev den udsolgt inden jeg fik betalt. Jeg blev så sur, at jeg endte med at købe den i størrelse 12. Så må den bare fungere som oversize.

Rikkes seneste klumme hos Chri Chri. Elsker alt ved den og den giver et perfekt indblik i hendes expat-hverdag. En hverdag, som jeg forresten også har lokket hende til at dele i sådan et indlæg her. 

At det virkelig er alt alt ALT for længe siden, at Florance and The Machine har udgivet et album. Burde der ikke snart komme et nyt? #drømmedrømme

Hvor mange der mon egentlig har købt de her. Især når man tager prisen i betragtning. 

Eminem! Hvad blev der egentlig af ham? 

Hvor sindsygt flot den nye Society-b side er blevet. 

Folk som svarer en besked med et “ok”. Smid i det mindste lige en smiley, en hval, en unicorn eller en anden emoji efter. Når jeg kun får et “ok” retur, så får jeg altid følelsen af, at der er lidt bad vibes. 

At Weekday lige har lavet en virkelig pæn statement-sweatshirt.

Hvornår Instagram egentlig har tænkt sig at rette det der med, at man ikke kan tagge folk, efter at man har indsat et emoji. SÅ irriterende.

Lau’s Vlog fra vores rejse. Som sagt er jeg også ved at strikke en sammen, men jeg er altså ikke ligeså god til det, som hende. Se den lige.

At det også er lidt irriterende, når man spotter verdens pæneste badedragt, når man ER taget på badeferie.

Indlægget indeholder reklamelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments