PINK IS ALWAYS A GOOD IDEA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Mads Nørgaard (HERE) T-shirt: Munthe (HERE) Shoes: Birkenstock (HERE) Bag: & Other Stories 

Hej fra Cypern, hvor alt er skønt, godt og ikke mindst varmt. Lau og jeg landede sidst på eftermiddagen i går og indtil nu har vi haft den bedste tur. Huset vi bor i, er intet mindre end fantastisk og alt er enormt autentisk og bare virkelig lokalt. Jeg er vild med det. Jeg skal selvfølgelig nok vise meget mere senere, men husk at I også kan følge med henne på Instastory. hvor jeg opdaterer hele tiden løbende. Desuden bliver vi behandlet enormt godt af de søde mennesker fra Eliza og indtil nu, er jeg lykkelig over, at jeg besluttede mig for at tage med herned.

Billederne her er skudt for et par timer siden, i vores hyggelige lille baggård, som bl.a er fyldt med lyserøde blomster. Alt hernede er mere eller mindre en fryd for øjet. Jeg går all in på at matche, de her dage og derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle hoppe i en lyserød kjole i dag. Lyserød er bare altid en god idè 🙂

I aften står den på græsk middag her i huset, sammen med alle de andre, som også bor her. Hvis den bare indeholder Tzatziki og brød, så er jeg mere end tilfreds. Jeg havde helt glemt, hvor mange skønne ting, der rent faktisk kommer fra det græske køkken 🙂

Jeg håber at I har haft en skøn weekend derhjemme? Jeg kan næsten fornemme henne på de sociale, at foråret endelig har meldt sin ankomst?

Rigtig god søndag aften til jer alle <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments