MATCHY MATCHY FRIDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: 2ND DAY Shirt: Pieces (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Adax 

Glædelig weekend alle zusammen. Er I klar til en weekend fyldt med sol og varme? Som I nok ved, så kommer jeg til at nyde varmen under lidt sydligere himmelstrøg. I dette øjeblik skulle jeg nemlig meget gerne befinde mig i en flyver, et sted over det centrale Europa, med kurs mod Cypern. Selvom jeg også brugte hele April under blå himmel og palmer, så glæder jeg mig faktisk helt vildt og min rejsefeber er stadig på sit højeste. Husk at I kan følge med i det hele henne på insta og instrastory @Miekirstinequist.

Billederne her er fra i går, hvor jeg var på farten all day long. Først var jeg forbi Munthe, hvor jeg kiggede på deres nye og vanvittig pæne kollektion. Derefter frokost med Gardenia og til sidst åbning af Magasins nye afdeling, Belle Butique. Jeg nåede faktisk også lige forbi Gina Tricot og købe denne her sag. Den sad heldigvis lige som jeg håbede. Det sværeste var egentlig at beslutte, hvilken farve jeg skulle vælge. Hvordan det endte, får I nok at se i løbet af de næste par dage 🙂

Da Kat og jeg cyklede hjem mod Nørrebro, kørte vi forbi denne flotte lyserøde bænk, som matchede mine jeans til perfektion. Og så har man ikke rigtigt andet valg, end at bruge den som rekvisit, når dagens outfit skulle forenes.

Kan I have en skøn lørdag derude. Jeg har naturligvis planlagt en omgang Saved Items til senere på dagen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments