BLÅ MED BLÅ PÅ

img_1549Reklamelinks: Shirt: Second Female (HERE) Skirt: Mads Nørgaard (HERE) Bag: & Other Stories Boots: Gardenia (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg var hoppet i blå med blå på, tilsat lidt slangeskind og fint læder. I gårsdagens indlæg kom jeg vist også til at fortælle jer, at jeg havde købt den her taske. Det var egentlig en fejl, for den taske som jeg købte, var den som hænger på mig her. Jeg har ledt og ledt, men jeg kan simpelthen ikke finde den inde på webshoppen, så enten må den være udsolgt eller også er den ikke kommet online endnu. Den er i hvert fald i butikken, så meget kan jeg sige.

I dag er der kun to dage til at jeg igen rejser ud i den store verden og det fortæller jeg lidt mere om senere i dag. Jeg glæder mig faktisk helt vildt, men jeg er også en lille bitte smule stresset over det. Som altid er der en del ting som skal klares inden og derudover skal jeg også lige nå at pakke til Tradono Marked, som jeg skal deltage i, dagen efter jeg lander i København.

I dag skal jeg bruge tiden på en hulens masse praktiske ting. Jeg skal forberede indlæg, tage billeder og skrive tekster. Så skal jeg også forbi min yndlings beauty-pusher, The Powder Room og få mine vipper og negle gjort rejseklar og i aften kommer min søster til middag. Med andre ord, så må jeg hellere se at komme i gang med dagens program 😉

Kan I have en skøn torsdag <3

img_1567

img_1553

img_1561

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments