EN PLAKAT OG EN 50 ÅRS FØDSELSDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Danske bank

Det første der sker, når jeg kigger på min nye Pondus-plakat er, at jeg får et voldsomt flashback til min barndom. Kan I huske dengang, man havde en pondus-konto og den ikoniske sparegris, som man fyldte op med 25-øre og ventede på, at man fik råd til den der mega seje båndoptager i Fætter BR? Eller hvad det nu var, man havde udset sig. Oftest blev der dog kun råd til en pakke med 3 kinder-æg. I hvert fald for mit vedkommende. Men det var altså også lidt af et hit dengang. Gid tilværelsen stadig var så simpel 🙂

Men tro det eller ej, den flotte herre I ser herover (aka Pondus) fylder 50 år i år og i den anledning har Danske Bank fået designet et fint portræt af ham, af kunstneren, Adam Hansel. Plakaten koster ikke mere end 25 kr. og kan købes i Alle Danske Banks filialer. Hvis I ikke lige kan komme i tanke om, hvor I finder den nærmeste filial, så kan I tjekke det i den her oversigt.

Det vigtigste af det hele er, at man for det første ikke behøver at være eksisterende kunde i Danske bank og for det andet, så går alle pengene ubeskåret til Børnefonden og UNICEFF. Ret fint, ik? For vi skal jo lige huske på, at der findes alt for mange børn derude, som ikke engang har mulighed for at smide 25 øre (eller 50 øre, er det nok i dag) i en sparebøsse og som slet ikke tør drømme om den der båndoptager i Fætter BR (eller Ipad, hvis vi lige skal forblive i nutiden)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments