SOLSKIN OG SOLBRILLER

img_1400

Indlægget er sponsoreret af Prego

Hola chicas og rigtig glædelig mandag – og ikke mindst glædelig 1. Maj. I dag har været min første “rigtige” hverdag, med arbejde og almindelige opgaver, siden jeg kom hjem. Jeg kan godt mærke, at jeg liiige skal i gang og af en eller anden mærkelig grund, så er det som om, at det der Jetlag har ramt mig lidt i dag.

Men hvad betyder det, når solen skinner fra en skyfri himmel og Maj starter smukkere end man turde håbe på? Nu mangler vi bare, at nogen skruer op for varmen.

Og apropos solskin, så skal det handle lidt om solbriller i dag. Sagen er nemlig den, at tilbage i de kolde vintermåneder, blev jeg spurgt om jeg var interesseret i at indgå et samarbejde med det danske solbrillebrand, Prego. Naturligvis i forbindelse med deres SS17 kollektion, som er designet af Karen Simonsen. Jeg tjekkede hurtigt kollektionen ud og der var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle takke ja. Både fordi de fleste styles var enormt pæne, men også fordi kvaliteten så ud til at være helt i top.

Selvom jeg ELSKER solbriller, så er det faktisk en udfordring for mig at finde modeller, som klæder mig. Jeg har et forholdsvis smalt ansigt og sådan et er altså ikke specielt solbrille-venligt, skulle jeg hilse og sige. Alle andre ser seje ud med de der cat-eye modeller eller store oversize-briller. Jeg ligner bare en som prøver at se smart ud, men som slet ikke gør det 😉

Derfor blev jeg også ekstra happy, da jeg så, at samarbejdet inkluderede et lille møde med nogle af dem fra Prego. Her ville de hjælpe mig med at finde det par, som passede bedst til mig. Jeg forelskede mig i flere modeller, men da de her kom på, så var der slet ikke nogen tvivl om, at det skulle være dem. Hverken fra min eller Prego-menneskernes side.

Jeg havde dem faktisk ikke med til Bali, for jeg var bange for at jeg ville miste dem dernede og hvor heldig kan man så lige være, at solen endelig er kommet til Danmark nu hvor jeg er tilbage? De har i hvert fald siddet limet til mit ansigt siden i torsdags. Lige med den regnfulde lørdag som undtagelse, selvfølgelig.

Modellen jeg har koster 799 kr. hvilket jeg synes er en ganske fin pris, for et par solbriller i tip-top kvalitet. De kan købes lige her, ligesom alle deres andre solbriller.

Til sidst vil jeg også lige tippe om, at jeg faktisk også har sat en lille konkurrence igang henne på Instagram, hvor I kan vinde et  par solbriller, magen til det, som jeg har på!

Nu vil jeg hoppe i tøjet og fjerne de sorte rander under øjnene. Jeg skal nemlig ud og spise mad og drikke kolde øl med tre skønne veninder. Det er faktisk en fødselsdaggave, som de gav mig tilbage i sidste måned og jeg har glædet mig lige siden <3

img_1348Dress: Gina Tricot Shoes: Gardenia (HERE) Sunnies: Prego (HERE)

img_1357

img_1415

img_1411

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments