I MAJ SKAL JEG

Maj du milde <3 I dag tager vi hul på det, der altid har været min absolutte yndlings-måned. Jeg elsker Maj fordi den er lyserød, fyldt med farver og for det meste giver den os en lille forsmag på sommeren. Danmark er aller skønnest i Maj, når bøgen springer ud og når skovbunden er hvid, fyldt med anemoner og når der dufter af friske skovløg.

Jeg har sagt det før, men siger det lige igen; Selvom jeg på ingen måde må klage, så gør det altså en lille bitte smule ondt i mit hjerte, at jeg kommer til at gå glip af store dele af det danske forår i år. For sagen er nemlig den, at jeg snart rejser ud i den store verden igen. Hvad det går ud på og hvad jeg ellers har tænkt mig at bruge de kommende uger på, kan I læse meget mereherunder<3  maj

Mere eller mindre bo i en kuffert igen. På lørdag går turen til Cypern og få dage efter jeg kommer hjem, rejser jeg til USA.

Lære hende her endnu bedre at kende, da jeg er så heldig at have hende som min rejsemakker på Cypern.

Sælge ud til Tradono Loppemarked igen og håber at I vil sætte et kryds i kalenderen d. 14

Til åbning af Belle Butique i Magasin, som kommer til at forhandle en masse lækre lækre brands. Bl.a Nuè Notes, Rodebjer og Raiine. Det er faktisk allerede på fredag og I kan selvfølgelig også komme med. I skal bare tilmelde jer HER og det koster selvfølgelig gratis.

Finde en ny bikini. Det skal jeg virkelig. Lige nu har jeg den her og den her i tankerne.

Tilbringe 4 dage i min yndlings by over alle yndlingsbyer; LOS ANGELES

Spise enormt meget græsk salat, fladbrød og tzatziki, når jeg kommer til Cypern. Havde helt glemt hvor fantastisk græsk mad egentlig er.

Køre gennem de amerikanske sydstater. Dèn tur har været øverst på min rejse-bucket list så længe jeg kan huske og det er næsten ikke til at forstå, at den kommer til at gå i opfyldelse lige om lidt #sweethomealabama

Spare hver en krone jeg kan, så jeg måske kunne få råd til de her helt perfekte sandaler. Jeg spottede dem inde i byen i lørdags og har tænkt på dem lige siden.

Træne i fitness-centret de få dage, hvor jeg rent faktisk ikke er på farten. Jeg frygter at jeg er ved at miste alle mine muskler og måske den lille snert af vaskebræt, som jeg har fået bygget op.

Skrive og udgive en fin rejseguide til Gili-øerne #staytuned

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments