OM EN WEEKEND I KØBENHAVN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Modström Sweatshirt: ASOS (HERE) Jeans: Monki (HERE) Shoes: Mads Nørgaard (HERE) Bag: A.P.C

Det har været min første weekend i København, i jeg ved ikke hvor lang tid og jeg kunne næsten ikke have ønsket en bedre en. Mine forældre har været på besøg og som I nok ved, så plejer at se dem ret ofte og nu hvor der var gået over en måned siden sidst, så var det virkelig tiltrængt.

Vi har primært hygget, spist morgenmad med den øvrige familie, lavet mad herhjemme og drukket god vin og kolde øl. I går var det et rigtig møgvejr det meste af dagen, men da solen langt om længe kiggede frem ud på eftermiddagen, besluttede vi også for at tage et smut ud på Papirøen og se hvad der skete. Det er et af de steder, som jeg slet slet ikke får brugt nok og for en foodie som mig, så er det jo lidt af et mekka.

Vi gik hele vejen tilbage til Nørrebro, hvor vi handlede ind til lækker aftensmad og hyggede hele aftenen med rejsefortælling og andre sjove ting. I skrivende stund er de lige kørt tilbage til Fyn og nu sidder jeg her oppe på 4. sal og er for første gang i lang tid, helt alene. Listen med ting der skal gøres og klares inden min næste rejse på lørdag, er uoverskuelig lang, så jeg kommer bestemt ikke til at kede mig i dag 😉

Billederne her er fra gårsdagens gåtur, hvor jeg faktisk havde fået lidt for lidt tøj på. Jeg skal stadig lige vende mig til de kølige temperature.

Kan I have den bedste søndag, med solskin og blå himmel. Jeg tjekker naturligvis ind igen senere <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments