KAN VI TALE LIDT OM #22

giphy

Strygebræt!! Er jeg den eneste, som føler, at jeg er blevet overfaldet og har fået en eller tre fingre i klemme hver eneste gang jeg har haft sådan et i brug?

Mew har udgivet et nyt album. HURRA. Det er selvfølgelig helt fantastisk og har kørt på repeat herhjemme siden i fredags.

Den her smukke smukke bikinitop, som jeg nok bliver nødt til at have med til Cypern i næste uge. Så skal jeg bare beslutte hvilken farve det skal være.

Netflix’ nye serie, Døde piger lyver ikke!! SHIT den er god!!

At man kan downloade nogle serier på Netflix! Vidste I det?? Jeg opdagede det da jeg sad i Singapore lufthavn og så et afsnit af førnævnte serie. Jeg skyndt mig selvfølgelig at hente 6 afsnit til flyveturen. Hvis det ikke er smart, så ved jeg ikke hvad det er.

At I stadig får 25% på ALT hos Moodings og Just Spotted, hvis I bruger koden Wewonder25

At der selvfølgelig ikke skal være nogen lister herinde, uden lidt snak om Biebsen. Er jeg den eneste, som kommer til at danse til Despacito hele sommeren?

Om de her er grimme eller sjove?

Når restauranter skriver, at noget er hjemmelavet, hvad betyder det egentlig så? Jeg går ikke ud fra at kokkene ligefrem har lavet det hjemme hos dem selv? Egentlig bliver det ord nok brugt lidt for meget og lidt forkert eller også skal jeg lige have tjekket lidt op på definitionen af det.

Senge på hoteller! Ordet dyne har vi snakkede lidt om, men jeg forstår heller ikke helt konceptet med den lagen (eller hvad det nu end hedder) skal sættes SÅ hårdt fast langs sengekanten, at man næsten har det som om at man har taget 50 armbøjninger, når man langt om længe får (revet) det løs.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments