OM LYSERØDE JEANS OG ET RART FREDAGSPROGRAM

img_1228Reklamelinks: Sweatshirt: Gina Tricot Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Mads Nørgaard (HERE) Bag: Marni Sunnies: & Other Stories (HERE)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Jeg landede med flyveren fra Singa-Dinga kl. 6.30 i går morges og startede egentlig dagen helt perfekt. Efter at have været hjemme og pakke lidt ud og tage et langt bad, smuttede jeg direkte på posthuset og hentede en kæmpe pakke fra ASOS. Der var mange gode ting i den, kan I tro og en af dem, var de her seje lyserøde jeans. Det er altid lidt af et sats at købe jeans online, så jeg blev straks happy, da jeg hoppede i dem og konstaterede, at de sad præcis som de skulle. WIN.

I den store kasse lå der bl.a også den her, de her og dem her og mon ikke i også snart få dem at se i et par outfitbilleder? Senere på dagen kom min søster forbi til en kop kaffe og en et gensyn og sidst på eftermiddagen cyklede jeg ind til byen og mødtes med et lille udpluk af Society-B holdet. Vi var nemlig inviteret på vin og burgere hos Freifelt PR. Derefter cyklede jeg hjem, spiste lidt hurtigt aftensmad, så de to nye afsnit af SKAM og gik helt kold og faldt i søvn ved 21-tiden.

I dag har jeg også et ret fint program foran mig. Jeg starter med at smutte forbi The Powder room til en meget tiltrængt opfyldning af mine vipper. Derefter skal jeg et smut op på Bloggers Delight-kontoret og sige hej og hente nogle ting. I aften kommer mine forældre på besøg og det glæder jeg mig naturligvis enormt meget til. Nu mangler jeg bare at finde ud af hvad jeg skal servere til aftensmad. Sig endelig til hvis I har nogle bud?

Jeg tjekker ind igen senere med næste omgang “Travelig alone” og i morgen deler jeg en ret lækker rabatkode til min favorit bolig-shops.

Kan I have en skøn fredag derude <3

img_1272

img_1255

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments