TASKEN DER HAR PLADS TIL DET HELE

img_1095Reklamelinks: Top: Zara (SIMILAR HERE) Trousers: Gina Tricot (HERE) Straw bag: ASOS (HERE) Sandals: Gardenia (HERE & IN BLACK HERE

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Endnu en dag er gået her i Singapore og byen vokser mere og mere på mig. Den opmærksomme læser huske måske, at jeg jo også var her for halvandet år siden. Jeg huskede byen som rigtig rar, men det er som om, at den er endnu bedre den her gang.

Nu har jeg selvfølgelig også den bedste insider (hehe) til at vise mig rundt. Sidst jeg var her, blev jeg enormt overrasket over hvor mange farver der er. Selvfølgelig er der vanvittig mange malls, store og overvældende bygninger og skøre og strenge regler. Men der er også gader med cafèer, liv og pastelfarvede huse. Jeg kunne sagtens trives med at bo her, hvis mine venner og familie tog med og hvis alt ikke kostede den hvide ud af øjnene 😉

Billederne er fra tidligere i dag, hvor vi gik rundt og var lidt søndagssløve. Min stråtaske har I vist set et par gange før, men den bliver nødt til lige at få et par fine ord med på vejen. Jeg klikkede den hjem lige inden jeg rejste herned og det skulle altså vise sig at være en rigtig god idè. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg primært ville bruge den til pool og strandture, men den har mere eller mindre hængt på mine skuldre hver eneste dag.

Den er genial fordi der kan være så meget i den. I dag havde jeg f. eks både kamera, vandflaske, skiftesko (just in case) og min lille håndtaske deri. Derudover synes jeg faktisk også, at den passer fint til et helt almindeligt outfit. Måske er den ikke god vinterjakker, men der er heldigvis ret lang tid til, at man skal tænke på det igen. Til sidst synes jeg også at det er ret lækkert, at den kun har print på den ene side, for hvis man er i humør til noget lidt mere neutralt, så vender man den jo bare om. SMART. Den findes i øvrigt også i en rigtig fin kirsebær-version eller med pom pom’er, hvis man er i humør til noget lidt vildere.

img_1108

img_1097

img_1100

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments