DEN FINESTE KJOLE OG DEN SIDSTE DAG PÅ BALI

img_0536Reklamelinks: Dress: Saint Tropez (ON SALE HERE) Sandals: Pieces (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Min samling af fine sommerkjoler, har aldrig været større og bedre, end den er i år – det er sikkert og vist. Det handler naturligvis også om, at jeg er gået all in, fordi jeg har skulle, og skal, befinde mig i tropiske temperaturer i lange perioder. En af mine absolutte favoritter er denne fine stribede sag fra danske Saint Tropez, som jeg forelskede mig i ved første syn. Jeg har brugt den flittigt hernede og den skal helt sikkert også med til Cypern og USA i næste måned. Hvis nogen skulle være ligeså vilde med den som mig, så er den endda på udsalg henne hos Boozt lige nu.

Billederne her er faktisk af lidt ældre dato – hvis man kan sige det sådan. De blev skudt ved vores fantastiske hytte på Gili-øerne. På en måde føles det om 1000 år siden, at jeg var der og jeg har både set og oplevet meget siden. Men Gili var fantastisk. Sådan helt helt fantastisk og jeg skal med sikkerhed tilbage.

Det er simpelthen ikke til at forstå, men i dag er min sidste dag her i Bali-land. I morgen pakker jeg min kuffert og sætter kursen mod Singapore, hvor den står på 4 dages kvalitetstid med Ricky og Bella. Det bliver helt skørt at komme tilbage til en storby, efter at have befundet mig i jungle og surfer-land i så mange dage.

Kan I have en skøn dag alle sammen <3 Jeg er forresten begyndt at samle solskin og varme sammen, så jeg kan tage det med hjem til Danmark.

img_0464

img_0534
img_0460

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments