KÆRLIGHED FRA PIGEN I SLANGEKJOLEN

img_0883

Dress: Six Ames Sandals: Shoe Biz

Før jeg begynder at snakke om noget som helst andet, så vil jeg gerne starte med at sige tak. TAK, TAK og TAK. Efter gårsdagens indlæg, har jeg simpelthen modtaget så meget love herinde, på Insta, på Face og mail. Tænk engang, hvor meget kærlighed en grim oplevelse og et lille hul i hovedet kan skabe. Det er næsten lige før, at det har været det hele værd 😉

Jeg er ved godt mod igen og er 99% mig selv igen og klar til at få det bedste ud af min tid her. I går tog jeg det med ro. Ingen træning og ingen lange gåture. Bare afslapning i min villa, hvor der heldigvis bor flere søde piger og damer.

Billederne her fra min tid i Ubud – dengang jeg stadig have en fotograf 😉 Det er nok det værste ved at være blogger og solorejsende. Der er ingen til at hjælpe med billeder. Heldigvis fik Julie og jeg bygget et lille lager op, så jeg har til de næste par dage 😉

Og hvad siger I til kjolen? Er den ikke bare smuk? Den er fra Six Ames, som jo er lillesøster til Baum Und Pferdgarten. De gør det SÅ godt og deres kollektioner bliver bare bedre og bedre for hver sæson. Jeg har ikke kunne spotte slangekjolen på deres webshop endnu, men mon ikke den er lige på trapperne?

Til sidst vil jeg bare slutte med at sende lidt ekstra kærlighed hjem til jer. I har nok brug for det i dag, hvor de fleste skal tilbage til hverdagen og virkeligheden, efter en lang påske. Håber at solen kommer til at skinne på jer.

Rigtig god tirsdag allesammen <3

img_0908

img_0893

img_0870

img_0905

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments