STRIPES & JUNGLES

img_0679Reklamelinks: Dress: Pieces (ONLINE SOON) Straw bag: ASOS (HERE) Shoes: ASOS (ON SALE HERE)

Hola chicas! Så kommer der lige et par outfitbilleder fra en af dagene tidligere på ugen, hvor vi boede ved Junglen i Ubud. Noget af det, som jeg elsker aller mest ved Bali, er det der med, at man kan få så mange forskellige ting. En morgen vågner du op på en tropisk gili-ø og tre timer senere, kan du stå i junglen midt på øen og dagen efter kan du befinde dig på de mest hippe cafèer fyldt med surf-typer i smarte Canggu. Det passer perfekt til mit tempo.

Den stribede kjole har vist sig at være lidt af en favorit hernede. Faktisk har jeg både haft den på i byen og på standen. I ved hvor højt jeg elsker multifunktionelle beklædningsdele 😉

Jeg håber ikke at jeg keder jer for meget, med alle de her rejseindlæg. Jeg havde egentlig planlagt at lave et indlæg om mine webshop-favoritter til i dag, men dagen tog en lidt anden drejning 😉 Det skal jeg naturligvis nok fortælle mere om, når jeg deler min rejsedagbog. Og webshop-favoritterne – de kommer i morgen.

Klokken er ved at være mange hernede, så jeg burde snart få noget søvn. Kan I have en skøn søndag aften <3

P.s Er det nu at de sender SKAM eller er det først i morgen?

img_0697

img_0684

img_0685

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments