DEN SMUKKESTE SOMMERKJOLE

img_0723Dress from ASOS (adlink)

Indlægget er sponsoreret af ASOS

Kan I huske at da jeg viste jer denne smukke røde kjole for et par uger siden? Nu har jeg endelig taget den i brug og bliver bare mere og mere glad for den. Det er en af dem, som egentlig fungerer til det meste. En dag på standen, til middag og måske endda også til et sommerbryllup. Det eneste minus er, at den måske bliver lidt våd, hvis kommer i nærheden af en pool, men det er jo heldigvis ikke hver dag, at man har de problemer 😉

Jeg ved godt, at jeg har sagt det før, men når det kommer til kjoler, så er ASOS muligvis verdens bedste sted. Lige nu har jeg bl.a også et godt øje til den her. I morgen kommer der en ny omgang Saved Items og herinde og mon ikke der også er en fin kjole eller to med der 😉

Kan I have skøn fredag derude <3

img_0777

img_0722

img_0772

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments