FLOWER POWER JACKET

img_0009Adlinks: Jacket: Mads Nørgaard (HERE) Knit: Modström (Old season) Jeans: Minimum (HERE) Shoes: Gardenia (HERE)

Den her jakke, er nok en af de ting i min garderobe, som jeg har mest optur over pt. Den er ret vild og også en smule vovet, men ikke mindst mega sej. Det synes jeg i hvert fald selv. Derudover er den lavet i et forholdsvis kraftigt materiale, som gør, at den er varm nok til en kølig forårsdag.

Jeg havde den på i mandags, hvor jeg brugte det meste af dagen på at lukke, slukke og pakke. Og forberede mig fysisk og mentalt på at skulle være på farten i 3 uger. Jeg kan ligeså godt være ærlig og sige, at jeg aldrig har brugt mig specielt meget om dagen inden en stor reje. Man er altid en smule nervøs og føler konstant at man har glemt noget.

Heldigvis skinnede solen så fint, at jeg på ingen måde kunne være i dårligt humør. Da jeg cyklede rundt i byen fra A til B og til C spottede jeg lyserøde træer over det hele og alle bukse og træer var lige ved at poppe. Jeg kommer altså til at savne det danske forår en lille smule. Det må jeg indrømme.

Kan I have en skøn dag derude <3

img_0081

img_9997

img_0046

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments