JEG REJSER I DAG

tumblr_static_b77qjk4kosg04c44osw8w8ss8_640_v2

Dagen er kommet og på en måde er det slet ikke til at forstå. På en måde føles det som evigheder siden, at jeg tog en ret stor beslutning og på den anden side, føles det, som om det var i går. I skrivende stund skulle jeg meget gerne sidde i en flyver på vej mod Singapore, hvor jeg har en hurtig mellemlanding, inden turen går til min endelig destination; Bali.

Der er et par ting, der har ændret sig siden jeg bookede rejsen. Til at starte med, var det jo ret meget et soloprojekt og det skulle være endnu et rejse-alene-eventyr. Bedst som jeg havde bookede min billet, opdagede jeg, at Ricky helt tilfældigvis også skulle til Bali på præcis samme dag. What are the odds?

For et par uger siden tog min gode veninde Julie en ret fantastisk beslutning og forholdsvis spontant, besluttede hun sig for at joine mig på halvdelen af rejsen. Så nu er planen følgende; De første tre dage tjekker vi ind på samme hotel som Ricky (Good old TS-suites, hvor jeg har boet de andre gange, jeg har besøgt Bali) Derefter smutter Julie og jeg til Gili T hvor vi har booket 5 overnatninger. Til sidst har vi 4 dage, hvor vi endnu ikke har besluttet hvad vi skal, så hvis I har nogle tips og tricks eller noget vi bare ikke må gå glip af, så sig endelig til <3

Når Julie rejser hjem har jeg 1,5 uge all by my self. Eller ikke helt, for jeg har booket et værelse i et kollektiv i Canggu. Så de af jer, som havde glædet jer til flere fortællinger om at rejse alene, bliver stadig ikke snydt.

Jeg glæder mig helt vanvittigt meget. Selvom jeg slevfølgelig har computeren med og også bliver nødt til at arbejde dernede fra. Men det er jo netop det, der er så fantastisk ved blogger-jobbet. Det binder mig ikke til noget bestemt sted og kan tages med over det hele.

Jeg har forberedt et par indlæg til de næste par dage, så jeg kan lande og falde til uden at skulle stresse og tænke over opdateringer. Men jeg tjekker selvfølgelig ind med en opdatering, så snart det er muligt.

Og så skal I selvfølgelig huske at følge med henne på Insta og Instastory, hvor jeg lover at opdatere med pool, palmer, acai bowls, kølige øl, kokosnødder og hvad Bali-paradiset ellers har at byde på.

Vi ses på den anden side <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments