DENIM PÅ DENIM OG EN FESTLIG FREDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Denim jacket: Pieces (ONLINE SOON) Skirt: Mads Nørgaard (HERE) T-shirt: Pieces (HERE) Bag: Pieces (HERE) Shoes: Gardenia (HERE

Hold da fast for en dejlig dag, vi blev beriget med i fredags. Det var jo nærmest som en sommerdag og da jeg kørte ind mod byen sidst på eftermiddagen, var der sort af mennesker, på samtlige af Nørrebros gader. Det er virkelig skørt, hvad vejret gør ved os danskere.

Jeg var hoppet i et denim på denim-outfit og havde en ret lækker sen eftermiddag/aften i vente. Først mødtes jeg med Kat, som jeg ikke havde set i flere uger, fordi hun har haft travlt med at nyde livet i New York. Derefter smuttede vi op på Illum Rooftop hvor Christina og Terese sad og ventede på os på tagterrassen med snacks og kolde Aperol Spritz. vi sludrede og grinte og tiden fløj afsted. Pludselig var klokken 19 og det var tid til at mødes med min søde søster. Vi skulle spise middag på Maio, som også ligger på Illum rooftop. Det var den VILDESTE middag og den fortjener nærmest et indlæg for sig selv.

Det bliver lige et kort indlæg for nu, for jeg står med den ene fod ud på vej ud ad døren, for som sagt skal jeg sælge ud af garderoben til det her loppemarked. Jeg håber selvfølgelig at se en masse af jer <3

Her på falderebet bliver jeg nødt til at kaste en kort og kærlig bemærkning efter min nye taske. En den ikke smuk?? Eller sej er måske mere ordet?

Jeg har snakket lidt om den herinde før og efter at have drømt om den længe, er den endelig blevet min. Det er en af de ret budgetvenlige af slagsen og så er kvaliteten faktisk virkelig fin. Den skal helt sikkert med mig til Bali på tirsdag, for den har den perfekte størrelse til pung, kamera og en flaske vand.

Kan I have en skøn søndag derude. Jeg tjekker naturligvis ind igen senere <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments