OM AT VÆRE LYSERØD OG SØVNLØS

img_9731Adlinks: Knit: Storm & Marie (HERE) Top: Elvira top from Custommade (HERE) Jeans: Gina Tricot Boots: Gardenia  (HERE) Bag: A.P.C  Jacket: Modström (HERE)

Kender I det der med, at man har kastet så mange bolde op i luften, at man ender med at ligge søvnløs om natten, fordi man ikke kan lade være med spekulere på, hvordan man får tidskabalen til at gå op? Det er mig de her dage og det skal jeg altså lige have styr på.

Jeg er heldigvis blevet bedre til at håndtere de her situationer og jeg er også blevet bedre til at prioritere. Mit største problem er bare, at jeg har svært ved at sige nej til ting, fordi jeg gerne vil det hele. Situationen bliver selvfølgelig heller ikke mindre stressende af, at der er under en uge til at jeg rejser og derfor har en million milliard ting der skal klares inden. Men jeg når det hele, ingen tvivl om det. Jeg skal bare lige lægge en plan for, hvordan jeg kommer igennem, uden at blive forpustet 😉

Billederne her er fra i går, hvor jeg gjorde mandagen lidt mere festlig, ved at hoppe i pink på pink. Jeg tilbragte dagen på et nyt kontor, som Jane König har stillet til rådighed for os bloggere. Der er så rart, pænt og lyserødt og hvis I er hurtige, så kan I nok lige nå at smutte hen og se lidt flere detaljer på min Instastory.

Dagen i dag starter med morgenmad hos Ivylee og så er det vist også noget med, at vi skal designe vores egne sandaler #spændende. Derefter skal jeg ind på kontoret og arbejde, inden min aften skal bruges sammen med mine veninde.

Kan I have en skøn dag derude <3

img_9771

img_9791

img_9742

img_9755

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments