OM VILLAVEJE OG VERDENS BEDSTE WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERADress: Gina Tricot Top: Nørgaard på Strøget (HEREJeans: MbyM (HERE) Boots: Gardenia Pink bag: Belsac Blue bag: Balenciaga (HERE) Scarf: Malene Hocke 

Normalt er jeg forholdsvis kritisk, når det kommer til baggrunde og locations til mine outfitbilleder. Tro det eller ej, men det er faktisk en ret big deal for en blogger og noget, som vi bruger forholdsvis meget til på at udvælge, lede efter og variere 😉 Normalt vil jeg aldrig vælge en helt klassisk villavej, som baggrund. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men det er bare som om, at det er en af dem, som aldrig helt spiller 😉

I går gjorde jeg dog en undtagelse og jeg tror det skyldes, at jeg blev ramt af en form for forårs-ekstase og så var jeg nok bare lidt ekstra happy, oven på dagens surprise-party. Jeg havde fået at vide, at jeg skulle være lidt fin i tøjet og det var faktisk lidt af en udfordring. For det første, så er fint tøj ikke det, som jeg har mest af i min garderobe og for det andet, så viste jeg, at jeg nok først ville komme hjem sidst på natten, så det skulle også være et outfit, som kunne klare en lille bytur. Lige hvad den slags angår, så er en stropkjole under en stram top, altid en succes hos mig.

Nu er det blevet søndag eftermiddag og jeg sidder lige her og reflekterer lidt over weekenden. For pokker hvor har den egentlig været rar. Selvfølgelig mest fordi, jeg tilbragte lørdagen, med nogle af de mennesker, som jeg holder aller mest af og fordi dagene har været pakket med lige dele fest og farver og afslapning. I dag sov jeg længe, for første gang i lang tid og havde en rolig formiddag, helt for mig selv. Solen skinnede ind ad mine vinduer og kl. 14 hoppede jeg i løbeskoene og mødtes med med Chris på Dronning Louises Bro.

Vi løbe en tur rundt om alle søerne, i et stille og roligt tempo, så vi havde god tid (og luft) til at snakke og vende weekendens begivenheder. En helt perfekt måde, at få tilbragt lidt kvalitetstid. På vejen hjem, ringede jeg til min veninde, Julie, som bor lige ved siden af mig. Det var så varmt og rart, at jeg slet ikke havde lyst til at tage hjem. Hun var heldigvis frisk på at drikke en sodavand i solen, så vi satte os på den Røde plads og vendte verdenssituationen.

Nu har jeg lige været i bad og har placeret mig foran computeren. Jeg er nok nødsaget til at bruge meget af min aften på at arbejde, for det har jeg ikke fået gjort mig det helt store i. Sådan er det, når det virkelige liv kalder.

Det blev lige en lidt længere søndagshilsen herfra 😉 Håber også at jeres weekend har været skøn <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments