TIRSDAGSSTILEN

img_9527Adlinks: Coat: Modström (HEREShirt: Second Female (HERE) Jeans: Monki (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Marni Hat: Gina Tricot (HERE)

Åh Marts, din bandit. Så så man lige klæde mig fint på i går og være totalt klar til at forevige dagens outfit. Vi nåede lige præcis at skyde 2 billeder og så stod himmel og hav i et. Det var en kort, men rimelig kraftig byge, og den efterlod mig våd, kold og klam. Derfor var der ikke andet at gøre, end at køre hjem og hoppe i hyggetøjet. Nogen må have holdt hånden over mig, for heldigvis blev de 2 billeder da nogenlunde brugbare 🙂

I skrivende stund sidder jeg med morgenkaffen og kigger ud på en skyfri blå himmel. Det må den meget gerne blive ved med at være, for jeg har en af de dage, hvor jeg skal rigtig meget frem og tilbage og bruge enormt meget tid på min cykel. Først har jeg en fotodate med Chris, så smutter jeg op på BD-kontoret og arbejder og til sidst smutter jeg til Christianshavn, hvor Anne Q giver min hud en kærlig hånd. Vi har vist nok aftalt, at den skal have en af de lidt skrappe behandlinger i dag, hvilket medfører en ret rød og plettet hud. Derfor satser jeg også bare på at blive hjemme i aften 😉

Kan I have en skøn dag derude <3 Jeg tjekker ind igen lidt senere, hvor det skal handle om en rigtig lækker restaurant.

img_9533

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments