EN MANDAG PÅ FARTEN OG EN NY RUSKINDSJAKKE

img_9088Adlinks: Jacket: Second Female (HERE) Sweatshirt: Selected Femme (HERE) Jeans: Gina Tricot (Old season) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni

En lille opdatering og ikke mindst et outfit fra dagen i går, som var en yderst effektiv en af slagens. Jeg kom helt rigtigt fra start og nåede meget mere end jeg havde planlagt – elsker virkelig når det sker 🙂

Dagen startede med en løbetur i Frederiksberg have og derefter hjem og lægge en sidste hånd på et blogindlæg. Jeg nåede også at rydde op og sortere efter søndagens Tradono-marked. Pludselig var formiddagen gået og efter en hurtig frokost, cyklede jeg en tur til Hellerup og besøgte mine venner hos Gardenia. efterfølgende smuttede jeg tilbage til hejmmekontoret, hvor den stod på regnskab og indberettelse af noget SKAT så jeg også kunne få min opgørelse. Aftenen startede med et vanvittigt interessant møde hos Bloggers Delight, men jeg var desværre nødt til at smutte tidligt, da den stod på madklub. Og hvis der er noget, der kan få mig til at droppe et spændende møde, så er det min madklub <3

Som I kan se, var jeg hoppet i et forholdsvis afslappende outfit og min helt nye ruskindsjakke. Jeg kan huske, at jeg var mere eller mindre besat af ruskindsjakker sidste forår og endte vist med at købe en 3-4 stykke..haha. Derfor er min samling naturligvis mere eller mindre komplet, så derfor tror jeg også, at jeg stopper her, når det kommer til nye tilføjelser 😉

Dagen i dag bliver knapt så hektisk som i går. Inden længe smutter jeg op i fitness og træner en times tid og i eftermiddag satser jeg på at sætte mig ind på Bloggers Delight-kontoret og arbejde lidt. Til sidst går turen til Christianshavn, hvor jeg endnu engang lægger min hud i Anne Q’s kyndige hænder. I dag skal jeg vist have en lidt skrap behandling, som kommer til at gøre mig en anelse rød i skallen, så I aften bliver jeg bare hjemme 😉

img_9126

img_9064

img_9088

img_9122

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments