GLIMT FRA HVERDAGEN

Tiden går og hverdagen suser derudaf og fotogalleriet på min telefon, er fyldt med glimt fra den ene gode stund efter den anden. Jeg har vist nævnt det herinde en gang eller to, men jeg er inde i en rigtig god periode, hvor mit humør er højere end det har været i lang tid og jeg føler mig virkelig glad, sådan helt nede i maven.

Jeg ved faktisk ikke hvad det præcis skyldes, men hver eneste dag, vågner jeg med en god fornemmelse i maven. Det er som om, at det hele er i balance. Folk omkring mig er sunde og raske, mit sociale liv er sjovere, end det har været i mange år og der er ikke rigtigt noget, der går i den forkerte retning. Eller jo, men højre hånd (aka – min Macbook) er crashet og sendt til reparation, men når der er plus på overskudskontoen, så er den slags  bare nemmere at håndtere og sådan lidt “skidt-pyt-agtigt”.

Til sidst bliver jeg også nødt til at nævne, at følelsen af frihed også har en finger med i spillet. I mange år har jeg ladet mit humør påvirke alt for meget af andre mennesker, og specielt af en person. Som bekendt er det heldigvis et overstået kapitel og selvom det efterhånden er lang tid siden, så tænker jeg stadig dagligt på, hvor stor en gave det er at vågne hver eneste morgen og være præcis lige så glad, som jeg var da jeg gik i seng. Netop humøret ikke er styret af en anden persons beslutninger. Det blev lidt rodet, men jeg håber at det giver mening? 😉

Jeg kunne snakke i evigheder om alt det her, men det må blive en anden dag, for meningen med indlægget var egentlig bare at dele nogle af de der gode stunder fra telefonen <3
img_0234Verdens skønneste Chris og verdens fineste pink væg. Måske I huske den fra de her billeder?

img_0344Da min mor og jeg var på spa-ophold i sidste uge, startede jeg morgenen med en lille løbetur. Det er simpelthen den fineste måde at få set lidt ekstra på, når man besøger nye steder. Her er det udsigten over Vejle Fjord.

Processed with VSCO with t1 presetKøbenhavns bedste pizza får man uden tvivl på Rossopomodoro på Illum Rooftop. Deres bunde er så absurd lækre, saftige og fulde af smag. I onsdags mødtes hele Society B deroppe og der kom naturligvis en del snacks på bordet. Jeg drømmer stadig om den her fætter!

img_0461Et lille glimt fra min cykeltur ind til byen i går. Min elskede Marni-taske og en ny fin vandflaske fra Eva Solo.

img_0241Jeg har været til et lille seminar om madlavningsolier hos Urtekram og I kan tro, at jeg gik noget klogere derfra. Det er virkelig interessant, hvor stor indflydelse olie har på madlavning og smagen i de forskellige retter. Og så er Urtekrams produkter bare såååå pæne og ikke mindst lækre.

img_0254Jeg har også løbet en hel masse. Jeg er nemlig langt om længe inde i en periode, hvor jeg ikke har ondt i noget som helst. Det er virkelig værdsat. Nu har jeg jo aldrig lidt af de der helt alvorlige skader, men i løbet af det eneste år, har jeg altså bøvlet lidt med nogle irriterende overbelastninger, som har gjort, at jeg ikke har kunne tillade mig at tage de der helt lange ture.

I sidste weekend deltog jeg i et løb hjemme på Fyn og jeg kom igennem 18 km på 1 time og 26 minutter. Det gjorde mig virkelig glad at blive bekræftet i, at jeg stadig har det 😉

fullsizerenderMin seje far var naturligvis også med og tro det eller ej, men han elsker selfies endnu højere end jeg og min telefon er fyldt med billeder ala det her.

fullsizerender_1I torsdags var jeg ude med torsdagsklubben, hvor FedteGreven diskede op med den her omgang. Det smagte SÅ godt og det bedste af det hele er, at jeg allerede skal besøge dem igen i næste uge 😉

img_0227Lad os lige snuppe endnu et selfie. Her har jeg nemlig lige fået lavet nye vipper hos Malene i The Powder Room.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments