EN TORSDAG PÅ FARTEN OG EN PINK VÆG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Knit: Mads Nørgaard Shirt: Rails La Trousers: ASOS (ON SALE HERE) Bag: Marni Shoes: Adidas Superstar (HERE)

Glædelig lillefredag alle zusammen <3 Håber I har nydt jeres dag. Min har været tæt pakket, med et hav af forskellige stop og en masse frem og tilbage-ting. I formiddags var jeg et hurtigt smut forbi Storm og Marie. Derefter ind til Noise PR, jeg endte med at blive hængende lidt længere ned planlagt. I ved hvordan tiden pludselig løber fra en, når snakken går 😉 Efterfølgende kørte jeg hen på Bloggers Delight-kontoret, hvor jeg arbejdede foran computeren et par timer. Det fungerer ret godt for mig, lige at skrifte hjemmekontoret ud engang imellem.

Senere satte jeg kursen mod Christianshavn, hvor min yndlings hud-pusher, Anne Q gjorde mig fin og klar til weekenden, som igen igen står på en lille getaway. Til sidst stod den på et lille event om olier, sammen med urtekram og en masse andre madentusiaster.  Nu er jeg langt om længe tilbage på Nørrebro og jeg har absolut ingen planer om at rejse mig fra min sofaen resten af dagen 😉

Billederne her er selvfølgelig også fra i dag, hvor jeg gik all in på forår. Mine lyserøde bukser er faktisk helt tilbage fra sidste år, men jeg opdagede lige, at de stadig findes inde hos ASOS og er sat voldsomt meget ned.

Kan I have en skøn aften derude. Jeg tjekker ind igen i morgen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments