DEN FØRSTE FORÅRSDAG

img_8970Adlinks: Sweatshirt: Weekday (HERE) Trousers: H&M Trend (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Hej alle zusammen. Hvis der overhovedet er nogen, som læser det her? Jeg gætter på, at de fleste af jer nok er ude og nyde det gode vejr. Vi kan vist hurtigt blive enige om, at i dag var dagen, hvor den der magiske første forårs meldte sin ankomst. Det er jo helt fantastisk. Intet mindre.

Tidligere på dagen var jeg et smut inde i byen og da jeg cyklede hjem over Nørrebro, var der mennesker over alt, som sad i solen og mærkede de varme stråler. Jeg spottede endda flere, som havde smidt i jakken og sad i t-shirt. Jeg håber, at de har et godt immunforsvar 😉 På Den røde plads, lige hvor jeg bor, var der madmarked og der var SORT af mennesker. Selvom jeg næsten ikke har lavet andet end at feste de sidste par døgn, så fik jeg en kæmpe lyst til at joine mængden og nyde en kold øl i solen 😉

Det var der desværre ikke tid til i denne omgang, for i skrivende stund har jeg forholdsvis travlt med at pakke hele min garderobe ned, så jeg kan være klar til morgendagens Tradono-marked. Jeg går all inn og tager mere med, end jeg nogensinde har haft på et loppemarked. Så husk lige at kigge forbi 😉

Billederne her er fra i går, fredag, hvor jeg var iført et ret simpelt outfit. Jeg bliver sjældent ramt af tømmermænd, men det kan jeg ikke løbe fra, at jeg var i går, efter torsdagens spontane bytur. Jeg kan også tydeligt se det på min ansigtskulør 😉 Trods alt, så formåede jeg alligevel at komme igennem dagen og den sluttede faktisk først omkring kl. 3 på en bar på Nørrebro. I aften bliver jeg hjemme. Det er sikkert og vist.

Kan I have en skøn aften derude <3

img_9016

img_9001

img_9009

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments