EVENTYRLIGE BUKSER OG EN SEN TORSDAG

img_8866Sweatshirt: Gina Tricot (HERE) Trousers: Stine Goya from My Lèontine (HERE) Boots: Gardenia  Bag: Marni

Hej alle zusammen og rigtig glædelig fredag. Pt. har jeg det personligt lidt mere som om at det er søndag. Jeg var ude i går, sammen med en håndfuld af mine bloggerveninder i vores såkaldte torsdagsklub. Det plejer aldrig at blive kedeligt med dem, men jeg havde ikke satset på, at jeg først ville ligge i min seng kl. 4.30 😉

Jeg besluttede mig for at droppe morgenens løbetur og flottede mig og sov til kl. 8 😉 Det hele går dog lidt langsomt pt, men jeg satser på at det bliver bedre i løbet af dagen. Jeg har faktisk et forholdsvis tæt-pakket program med et enkelt møde og noget arbejde med en kampagne. Derudover skal jeg faktisk ud igen i aften, men to aftener ude i træk, plejer heldigvis ikke at være et problem for mig 😉

Billederne her er fra i går – altså det er ikke mit gå-i-byen-outfit. Mere et helt klassisk hverdagsoutfit. Bukserne er forholdsvis nye og er købt henne hos My Lèontine, hvor jeg altid bliver fristet af en million ting. Jeg har vist også snakket lidt om, hvor vanvittig pæn Stine Goyas nuværende kollektion er og det her print er klart min favorit. Det er bare den bedste kombination af det feminine, legesyge og eventyrlige.

Nu må jeg hellere se at komme igang med dagens program. Kan I have en skøn fredag derude <3

img_8929

img_8907

img_8941

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments