AT PAKKE PÆNE TING IND I NOGET PÆNT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Trey box from Nomess // Hair brush Mason Pearson // Notebook and Iphone Cover from &Copenhagen //

Indlægget er udgivet i samarbejde med Moodings

I har nok allerede luret den, men jeg har en kæmpe, ja nærmest gigantisk, svaghed for små fine nips-ting. Vi snakker alt fra kuglepenne til iphone covers, sakse, notesbøger, læbestifter, lys, glas og jeg kunne blive ved. Min samling af alle de der lidt skøre, men alligevel undværlige ting, er voksende og jeg tror faktisk ikke, at den kommer til at blive mindre, hvis jeg skal være ærlig…haha..

I forbindelse med mit ambassadørskab for Moodings, har jeg netop lagt en ordre, som indeholder ret mange spændende og pæne ting. Faktisk så pæne, at jeg har det lidt stramt over, at jeg næsten ikke skal være hjemme de næste mange måneder 😉

Jeg skal nok vise jer de andre ting, men i dag skal det handle om den fineste lyserøde kasse fra Nomess, som jeg naturligvis forelskede mig, i det øjeblik jeg spottede den. Den har en helt perfekt størrelse OG så kan den nemlig indeholde alle de andre pæne nips-ting, som jeg hele tiden går og køber 😉 Pænt med pænt i, ikke?

Den fine HAY-saks er forresten også købt henne hos Moodings og det samme er læbepomaden fra Meraki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments