SØNDAGSTUR OG FORÅRSFARVER

img_8606Knit: ASOS (ON SALE HERE) Trousers: Minimum Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni Weekend bag: By Malene Birger (HERE)

Hvis bare hver mandag startede på et godt hotel med havudsigt og direkte adgang til en udendørs jacuzzi. Med andre ord, så kunne min uge næsten ikke starte bedre. Vi har virkelig haft et skønt døgn her på Kellers Park og jeg glæder mig til at dele en masse billeder med jer i morgen. I skrivende stund er vi ved at samle de sidste ting, inden vi (desværre) skal tjekke ud. Derefter kører vi et lille smut ind til Vejle og går en tur og kigger på fine huse. Og måske en butik eller to.

Jeg bliver på Fyn indtil i morgen tidlig og så venter der ellers en uge med et fyldt program. Den står på flere forskellige middage, gallapremiere, tøjsalg og et par kampagner, der skal afvikles. Heldigt for mig, at jeg trives bedst med gang i.

Billederne her er fra i går, hvor jeg trodsede de grå og fugtige vejr, ved at hoppe i forårsfarver og mønstre. Jeg elsker simpelthen farven på blusen og må nok erkende, at jeg bliver nødt til at anskaffe mig lidt mere af den.

Kan I have en lækker mandag derude. Jeg tjekker selvfølgelig ind igen senere <3

img_8608

img_8588

img_8612

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments