I MARTS SKAL JEG

ENDELIG er dagen kommet; Vi skriver d. 1 Marts og det betyder, at det officielt er forår. Det kan godt være, at det måske stadig er lidt køligt derude og at himlen er lidt grå. Men dagene er lysere og længere og inden vi får set os om, så er det 15 grader og tid til at gemme vinterjakkerne væk. HURRA.

Nu lyder det måske som om, at jeg har haft en forfærdelig vinter. Det har jeg bestemt ikke – jeg er bare ikke fan af kulde og mørke. Når det så er sagt, så har februar været en af de bedste måneder, jeg længe har haft. Jeg har svært ved at sætte en finger på, hvad det præcis skyldes, men jeg har bare været glad helt nede i maven. Jeg har haft så mange sjove oplevelser, grint, festet, lagt store planer, spist godt og været sammen med min familie. Alt sammen ting, som gør mig glad og lykkelig.

Der skal meget til for at marts kommer til at slå den og det forventer jeg bestemt heller ikke, at den gør. Det bliver en måned, hvor jeg skal nå en masse forskellige ting. Jeg skal nyde mit liv herhjemme og se mine venner og familie, inden resten af foråret skal bruges i en kuffert rundt omkring i verden. Jeg glæder vanvittig meget til at rejse, men jeg håber også, at jeg når at føle lidt ægte dansk forår, for det er alligevel noget af det aller bedste jeg ved.

Her kommer en liste over nogle af de ting og sager jeg har i vente <3

spring

Tilbringe den kommende weekend på Fyn, hvor jeg bl.a skal deltage i et 18k løb sammen med min far.

Lave en kampagne med Comwell, som bl.a indebærer et ophold på det her fantastiske sted.

Sælge hele min garderobe, til Tradonos loppemarked søndag d. 12. Mere info følger snart.

Gemme mine uldstrømpebukser langt langt væk – forhåbentlig.

På jagt efter den her jakke, som jeg har fået et alvorligt crush på.

Læse Hella Joof’s bog, Papmachè-reglen. Den var også med på min februar-liste, men den ene dag tog den anden, I ved. Jeg kom dog så langt, at jeg forærede den til min mor i fødselsdagsgave. Nu må jeg hellere få den læst, så vi kan snakke om den 😉

Spise på Rossopomodoro med min veninde og jeg skal med 100% sikkerhed have den samme pizza som jeg fik sidst. Jeg har tænkt på den flere gange dagligt siden.

Skifte billederne i min header. Det har været på min to-do-liste de sidste mange dage, men jeg er aldrig kommet så langt 😉

Forhåbentlig bruge mine flotte flotte solbriller en hel masse.

Drikke så mange Fynsk forår, som muligt. Helst gerne på Fyn.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments