FAMILIEWEEKEND OG EN SØNDAGSSTATUS

img_8202Adlinks: Jacket: Weekday (SIMILAR HERE) Sweatshirt: Selected Femme (HERE) Skirt: Six Ames (HERE) Boots: Gardenia (HEREBag: Marni

Hola chicas! Har I haft en god weekend? Min har været ganske fin og meget, stille og rolig. Den har i hvert flad været noget kontrastfyldt, sammenlignet med sidste weekend, hvor den stod på fest og farver i lange baner.  Vi har haft familieweekend og har primært hygget, spist mad, snakket, drukket kolde øl og gode vine. Det kan nu også være ganske rart engang i mellem.

Billederne her er fra i går, hvor jeg var inde i byen med min mor og min søster. Min søde mutti havde fødselsdag, så vi spiste god frokost og kiggede butikker. Da jeg var yngre, så havde vi næsten sådan en dag en gang om måneden. I ved med strøgtur, shopping og alt det der. Nu sker det måske en gang om året. Vi ses jo stadig ofte, men så laver vi bare andre ting. Dengang vidste jeg næsten heller ikke noget bedre, end at kigge butikker og og elskede at bruge mine lørdage på det. Nu er det næsten en ting, som jeg helst vil undgå. Lørdag på strøget, er ikke for sjov 😉

Mit outfit kunne vist ikke blive mere meget mere mig-agtig. En nederdel, en sweatshirt og selvfølgelig et par Gardenia-støvler. Har jeg egentlig sagt, at jeg glæder mig sådan helt ualmindelig meget til at det lige bliver 10 grader varmere, så jeg kan begynde at bruge nogle af mine bukser, som stumper ved anklerne.?Heldigvis er det officielt forår på onsdag <3

I aften skal spise og se arvingerne med min veninde, Julie. Så alt er som det plejer og det klager jeg bestemt heller ikke over. Rigtig god søndag til jer <3

img_8225

img_8212

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments