NOGET OM EN LUKSUSTORSDAG

img_8154Adlinks: Dress: Custommade (HERE) Knit: Modström Boots: Gardenia (HERE) Bag: Mango (HERE)

Hej alle zusammen og glædelig lillefredag. I kan tro at jeg har og har haft gang i en lækker dag. Jeg startede med en løbetur rundt i Frederiksberg have. Kan slet SLET ikke få armene ned over, at det nu er lyst kl. 7 om morgenen. Jeg har så meget optur over alle de små forårstegn. At de så snakker om snestorm i aften, det behøver vi ikke snakke om 😉

Efter løbeturen mødtes jeg med hende her til morgenmad og hygge. Og så skød vi naturligvis også de her billeder, på byens flotteste gade, Frederiksberg Allè. Herefter smuttede jeg op på Bloggers Delight-kontoret og arbejdede i et par timer. Egentlig har jeg ofte overvejet at få mig en fast kontorplads, men som mit liv har set ud det sidste års tid, så har jeg rejst for meget til, at det vil kunne betale sig. Men derfor er det jo helt optimalt, at jeg kan låne en deroppe, når behovet opstår 😉

Til sidst satte jeg kursen mod Store Kongensgade, hvor jeg mødtes med min søster til en omgang SPA hos Arndal. Totalt luksus-eftermiddag. Men det hører i meget mere om senere.

Nu er vi hjemme i min lejlighed og så står den bare på hygge madlavning og søstertid. Kan I have en skøn aften derude <3

img_8177

img_8173

img_8194

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments