EN ANDERLEDES TIRSDAG EFTERMIDDAG

img_9906Adlinks: Knit: MbyM (HERE) Skirt: Mads Nørgaard (IN INDIGO HERE) Boots: Gardenia (HERE)

Hej venner og rigtig glædelig tirsdag <3 Jeg er lige kommet hjem fra en dag på farten og de sidste par timer har jeg brugt sammen med Fiona, inde på Glyptoteket. Det er ikke lige det sted, jeg plejer at mødes med mine veninder, men da Fiona foreslog det og skrev, at der tilmed var gratis entrè om tirsdagen, så var jeg naturligvis frisk.

Det bliver kun et hurtigt “hej” i denne omgang. Jeg er bagud med alt lige for tiden og spørg mig ikke hvorfor. De sidste par dage har været fyldt med festligheder og det har nok gjort, at jeg har haft svært ved at tage mig sammen til at få arbejdet ordentligt. I dag følte jeg f. eks, at jeg brugte hele formiddagen på at sidde og glo ind i skærmen, uden at få udrettet noget fornuftigt. Det kender I sikkert godt til?

Heldigvis plejer jeg at være ret effektiv i aftentimerne, så det satser jeg også på at jeg er i dag 😉

Kan I have en skøn aften og så ses vi igen i morgen <3

img_9847

img_9943

img_9900

img_9952

img_9919

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments