EN NY SWEATSHIRT OG EN SLØV SØNDAG

img_7999Adlinks: Sweatshirt: Topshop (HERE) Jeans: Monki (SIMILAR PAIR HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Hej igen alle zusammen! Har i nydt jeres søndag? Jeg kan godt fortælle jer, at jeg sjældent har været så død, træt og uproduktiv, som jeg har været i dag. Det sker nærmest aldrig, at jeg har tømmermænd, men det må simpelthen have gået ret vildt for sig i går, da Chris holdt fødselsdag. Til gengæld endte det med at blive en af de sjoveste fester, jeg længe har været til. I ved, en af dem, hvor man hele tiden kommer i tanke om episoder, som man ikke kan lade være med at grine og smil af. Hvis jeg kunne arrangere en fest, der bare var halvt så sjov, så ville jeg være lykkelig.

Som I måske har set henne på Insta-story, så har jeg faktisk været ude og løbe en forholdsvis lang tur her til eftermiddag. Det lyder måske lidt skørt, men for mig, er det ofte det eneste der hjælper, når det hele er lidt tungt. Men lige i dag – der havde jeg det virkelig som om, at nogen havde mursten under mine fødder. SHIT hvor var jeg tung og det er nok de hårdeste 11k jeg længe har løbet…haha.

Billederne her er fra i fredags, hvor jeg var hoppet i en helt ny sweatshirt, som jeg har købt i Topshop-butikken inde på strøget. Min kærlighed til grå sweatshirts er jo en historie for sig selv, men da den hang der, og med noget så fint som Sweet life-teksten, så var det altså svært bare lade den hænge. Så det gjorde jeg selvfølgelig ikke 😉

Lige om lidt skal jeg mødes med min veninde på Nørrebros bedste Shawarma-bar og købe take away og så skal vi bare have en hyggeaften med snak kvalitetstid.

Rigtig god aften til jer <3

img_8004

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments