ON THE SUNNY SIDE

img_7884Adlinks: Jacket: Modström (ON SALE HERE) Knit: ASOS (ON SALE HERE) Trousers: MbyM Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Marni Sunnies: Cèline (HERE)

Holy moly for et vejr vi er blevet beriget med i dag. Sol fra en skyfri himmel og temperaturer som frembragte en lille bitte snert af forår. Jeg er VILD med det. Helt vild, faktisk. Det siger næsten også sig selv, at billederne her er fra i dag, for og det er vist længe siden, at der sidst har været så meget solskin herinde 😉

Ja, jeg kunne snakke om vejret i 100 år og derfor bliver jeg også nødt til at nævne, at jeg ENDELIG har fået taget mine Cèline-solbriller i brug. Jeg satser bestemt ikke på, at det bliver sidste gang, her i den nærmeste fremtid – selvom vejrudsigten vist nok snakker lidt om gråvejr. Men det gider vi ikke snakke om.

Selvom solen har været fremme, så har jeg været nødsaget til at bruge de fleste timer inde på mit hjemmekontor – arbejdet skal jo passes 😉 Sidst på eftermiddagen smuttede jeg ned til Malene hos The Powder room, for at få fixet mine vipper. Jeg har været nødsaget til at starte forfra med et helt nyt sæt, fordi jeg ikke har haft tid til at få fyldt dem op, haha. Det var SÅ tiltrængt, for jeg ligner lidt et spøgelse uden 😉

I skrivende stund er jeg på vej til Madklub, hvor jeg tilbringer resten af aftenen. Det bliver naturligvis også rigtig rigtig godt.

Kan I have en skøn aften derude <3

img_7947

img_7926

img_7934

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments