KAN VI TALE LIDT OM #17

giphy

At nogen har lavet en vanvittig pæn nederdel, som virkelig får mig til at se frem til sommer og bare ben og at jeg nok bliver nødt til at eje den her, når den kommer online. Og den her, når nu vi er igang.

At jeg netop har købt flybilletter til en af forårets rejser. En rejse, som jeg slet slet ikke kan vente med at komme på og som jeg nok skal fortælle meget mere om i morgen.

At flaskeautomaterne i supermarkeder bare aldrig virker, når man langt om længe får taget sig sammen til at gå ned med pant.

At Apple ALTID laver deres opladere for korte. Uanset om vi snakker til Mac, Iphone eller Ipod. But why?

Sivas har lavet en sang der hedder Saucen!! Eller lad os egentlig bare lad være med at snakke om det.

At man jo egentlig godt kan forstå, at de her er endt på udsalg.

Hypen omkring Fifty Shades Darker – jeg.fortstår.det.simpelthen.ikke. Den første film er muligvis den dårligste, jeg nogensinde har set. Det eneste postive den bragte med sig, var The Weeknd’s soundtrack.

At Wasabiærter er en virkelig undervurderet snack.

At det der med at søge på flybilletter virkelig er lidt af en tidsrøver. Alene i dag, har jeg nok brugt mere end 3 timer sammenlagt, henne hos Momondo. Jeg arbejder på endnu flere eventyr, men kæmper lidt en kamp med at få budget og rejsetid til at gå op. Jeg har forresten engang hørt noget om, at flybilletter bliver billigere om tirsdagen. Siger det jer noget?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments