NEVER NOT PINK

img_7683Adlinks: Knit: Stig P (HEREJeans: Zara (SIMILAR PAIR HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Marni 

Go’onsdag morgen kære venner. Det vil være synd og sige, at bloggen vælter i fine outfitbilleder for tiden, for selvom jeg vil gå rigtig rigtig rigtig langt for at levere godt indhold herinde, så har jeg mine grænser. Og at stille mig op og posere i frost og stiv kuling, er en af dem 😉 Men så er det jo godt, at jeg har så mange andre sjove ting på hjertet i disse dage, hah.

Alligevel får I lige et par billeder af gårsdagens outfit, for der var jeg nemlig så heldig at være inviteret til et yoga/morgenmadsevent på en af Københavns sejeste locations. Nærmere bestemt det store fotostudie, The Lab på Nørrebro. Eller måske er det egentlig Østerbro? Det er lige på grænsen, i hverfald.

Anyways, så har jeg efterhånden tilbragt mange timer derude, i løbet af de sidste mange år. Under min tid som modeassistent på Costume, var det der, at vi skød de fleste modeserier og faktisk var det også der, at kampagnebillederne til Society B blev skudt. Der er sejt, hipt, råt, et vanvittigt godt lys og byens pæneste vinduer 🙂

Som I kan se, var jeg næsten hoppet i lyserød fra top til tå – noget må man jo gøre, når man står op til det mest kedelige vintervejr. Heldigvis startede min dag, som sagt, på en rigtig god måde. Valio, I ved dem der laver morgenmadsprodukter, havde inviteret på en lille yoga-time, efterfuldt af et overdådigt morgenbord. Efter eventet smuttede jeg hjem og hentede computeren og satte kursen mod Vesterbro, hvor jeg havde  tjansen i Just Spotted.

Dagen i dag står på arbejde fra hjemmekontoret, måske et lille glas med Fiona og til sidst skal jeg mødes med min søster og så skal vi prøve madklubbens nye restaurant, som bl.a var på min Februar to-do-liste.

Kan I have en skøn dag derude <3

img_7659

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments