EN SØNDAG SYDPÅ

img_7601Adlinks: Coat: ASOS (ON SALE HERE) Sweatshirt: Gina Tricot (HERE) Trousers: Gina Tricot (Old season) Boots: Gardenia (HERE) Bag: Marni Hat: Gina Tricot (HERE)

Hej venner! Har I haft en god weekend? Det kan I dælme tro, at jeg har og som I måske har set henne på Insta, så har jeg brugt størstedelen af den på Møn, sammen med min veninde. Et sted, som jeg aldrig har besøgt før, men som simpelthen var så fin og idylisk (selv i tåge og støvregn) at det fortjener et indlæg for sig selv, så det får I i morgen.

Indtil da, vil jeg lige vise hvordan jeg har været klædt i dag. Meget søndags-agtigt, må man sige og jeg har lige besluttet mig for, at jeg nok bliver nødt til at købe en til af de der sweatshirts fra Gina Tricot, for jeg er simpelthen så glad for den.

I skrivende stund sidder jeg hjemme i sofaen på Nørrebro og forbereder et par ting til den kommende uge. Så snart jeg er færdig, vil jeg fyre op for lidt bland-selv-slik og så skal jeg selvfølgelig se Arvingerne. Ugens absolutte højdepunkt 😉

Jeg er SÅ klar på en ny uge, hvor alt heldigvis ser ud til at blive som det plejer at være. Modeugen er et overstået kapitel og alle er tilbage på deres pind. For mit vedkommende bliver det en kort en af slagsen, da jeg allerede smutter til Fyn på torsdag, da næste weekend også byder på en lille miniferie.

Kan I have en skøn aften. Vi ses i morgen <3

img_7606

img_7592

img_7623

img_7628

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments